Kultainen Hanhi Deluxe Tuotemerkin Supertähti Lenkkarit Nahasta Nahka Tähti Lenkkarit De Luxe Valkoinen

Etter å ha kjørt langrenn på videregående og høyskole, har jeg sett et godt antall bakker. Jeg begynner et løp i store sprits, men etter noen få bakker ville jeg fantasere om å krysse målstreken og hvile. Selv etter mange miles med trening, og mange hill-treningsøkter, syntes disse åsene i løp alltid å tømme meg mentalt. Dette var tilfelle før jeg oppdaget en mental praksis.

Flere uker før jeg begynte krysslandssesongen i mitt senere år på college, gikk jeg bort på en familie vacai fjellene. Det var flott å tenke på den utrolige treningen som kunne gjøres der, men jeg hadde ingen anelse om hva jeg ville lære. Mens jeg kom på en løp, kom jeg over bunnen av en skibakke. Fordi det var sent på sommeren var det ingen snø. Da jeg så fjellet som lå foran meg, tenkte jeg, ‘Hvorfor ikke?’, Og slått av veien og startet opp fjellet. Det var en grueling opplevelse med noen oppoverbakke strekker på minst 200 meter før noen slags hvilende platå.

Kjør opp skibakken var både fysisk og psykisk tømmende. Den dagen gikk jeg bare opp ca 1 kilometer, men det var en av Kultainen Hanhi Deluxe Tuotemerkin Supertähti Lenkkarit Nahasta Nahka Tähti Lenkkarit De Luxe Valkoinen lengste løpene jeg noensinne har gjort.

Etter kombinasjonen av sommertreningen og den utfordrende oppoverbakkeopplæringen se så ille lenger. På toppen av bakken synes jeg å tenke meg ‘Det var ikke dårlig i det hele tatt. Hvor er en annen høyde for meg å løbe opp? ‘. At en dag løp opp det fjellet endret min oppfatning av oppoverbakke, ogJeg har ikke fryktet åser siden. Artikkel Tags: Cross Country