Zlatá Husa Deluxe Značky 2

Nylig mottok jeg en interessant epost der en kvinne fortalte meg at da hun var 10 år gammel, ble hun vist i en drøm hvordan en dag ville hun ha en sønn, og han ville dø i en bestemt alder på en bestemt måte. Hun rapporterte også at dette faktisk fant sted. Hennes spørsmål til meg var, ‘Hvordan kan jeg tro at attraksjonen fungerer når noen ting virker utenfor vår kontroll?’ Hva skjer når vi har drømmer, forutsetninger eller mottar en forutsigelse om at noe (vanligvis uønsket) gårå finne sted i fremtiden? Eller når det skjer, husker vi å ha mottatt forkunnskap? Her er tre ting du kan vurdere: 1. Tiden eksisterer bare her på jorden for oss mennesker. Kvantfysikk lærer at selv om alt; Hver eneste opplevelse, hver opplevelse, eksisterer alle muligheter samtidig – i NÅ – har mennesket oppfunnet tid: fortiden, Zlatá Husa Deluxe Značky 2 nåtiden og fremtiden, for å bringe en slags orden inn i disse opplevelsene. Religioner kalles denne evigheten – stedet der tiden ikke har begynnelseog ingen ende.Zlatá Husa Deluxe Značky 2. Attraktionsloven lærer oss at alt vibrerer og alle vibrasjoner påvirker alle andre vibrasjoner. Jeg liker hvordan Abraham-Hicks sier det: ‘Alt vibrerer og kommuniserer, reagerer, reagerer og integrerer med andre vibrerende ting.’ ~ Velvære Cards3. Vår underbevissthet er direkte knyttet til Super Conscious Mind (Kilde, Høyere Makt, Inner Vesen og Helligånden), og vi lærer alle hvordan vi oversetter denne informasjonen til ‘menneskelig forbruk’. Remember, oversetteren er en person med egen agenda, frykt og ideer om meningen med denne informasjonen. Jeg har hatt drømmer, visjoner og profetiske ord siden 1987 – faktisk hadde jeg mange opplevelser av denne art som et lite barn, etterfulgt av mange år med sjeldne hendelser. Det jeg har funnet er at ALT stykke informasjon kan tolkes gjennom et filter av frykt eller kjærlighet. Når det blir filtrert av frykt, gir det vanligvis en uheldig følelse av prediksjonen. Når den er filtrertGjennom kjærlighet, oppmuntrer budskapet, oppmuntrer og styrker mennesker. Og valget er i tolkens hender. Jeg har bestemt meg for å tolke drømmer, visjoner og profetier på den mest positive livsgivende måten! Enhver ting mindre føles ikke bra for meg.Så, mitt svar på spørsmålet: ‘Hvordan kan jeg tro at attraksjonen fungerer når noen ting virker utenfor vår kontroll?’ er dette – Alle ting er koblet til Kilde. Tro på den beste tolkningen du kan gi til dine drømmer, premonitions, og alle slike hendelser. Og hvis prediksjonen skulle gå i oppfyllelse – eller du får et utfall som er forskjellig eller mindre enn du ville ha valgt – VET DETTE: Du er virkelig velsignet for å ha blitt forberedt på denne hendelsen. Da jeg var gravid med mitt fjerde barn, Sarah, jeg hadde en forutsetning om at noe ikke var riktig med barnet jeg bar. Jeg sa til en av vennene mine, ‘Du vet hvordan folk sier,’ Jeg bryr meg ikke om det er en gutt eller jente, så lenge det er ok? ‘ Vel, det kan jeg ikke si omdenne babyen. Jeg kan si, ‘Jeg bryr meg ikke om det er en gutt eller jente, og det er ok hvis det ikke er greit.’ Alt kommer til å bli bra. ‘ Og selvfølgelig, da Sara ble født, var det fortsatt overraskende at hun var født med Downs syndrom. Og likevel, jeg følte meg så SPESIELLE fordi jeg hadde blitt forberedt. Jeg tror virkelig på utbredelsen av Godhet. Jeg tror kunnskapen om En begivenhet før den oppstår er en gave. Noe i oss tiltrukket denne kunnskapen slik at vi med bevissthet kunne forberede seg på det. Betyr det at vi ikke har noe valg eller sier jegn slike saker? Noen ganger blir vibrasjon av en annen person en del av livet vårt og dypt inne i oss, vi har en tilsvarende harmonisk vibrasjon. Sara valgte å bli født annerledes genetisk. Hennes sanne selv ønsker å oppleve livet her på jorden, forskjellig fra de fleste. Jeg har en vibrasjon i meg som elsker henne og ønsker å oppmuntre og støtte henne langs hennes reise. Vi er en perfekt kamp. Og alt er veldig bra. Artikkel Tags: Dreams Premonitions